Skip to content
+31 (0) 499 366 366 info@bestcon.nl

Betontechnoloog

Wil jij werken aan het maken, ontwikkelen en verbeteren van betonmengsels én bijdragen aan onze duurzaamheidsstrategie?
Dan zou je zomaar eens de
BETONTECHNOLOOG kunnen zijn die wij zoeken!

Als betontechnoloog bewaak je onze mengsels en pas je optimalisatieslagen toe. Je bewaakt het kwaliteitssysteem volgens criteria 73 en bent verantwoordelijk voor de KIWA audits. Je voert daarnaast het duurzaamheidsplan van aanpak uit, stelt LCA’s op, bent aan de slag met de vermelding in NMD en het behalen van de CSC-certificering. Kortom: een verantwoordelijke en intensieve job in de wereld van prefab beton. Een wereld vol uitdagingen; dat moet je leuk vinden. Sterker nog: je gaat ze graag aan en wilt graag leren van nieuwe situaties en omstandigheden.

Wij denken dat je als Betontechnoloog (minimaal) het volgende mee moet kunnen brengen:

  • Je bent in het bezit van het diploma Betontechnoloog;
  • Je hebt bij voorkeur al enige relevante ervaring met het opzetten van duurzaamheidsbeleid;
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt goed communiceren met collega’s van verschillende afdelingen;
  • Je weet wat je doet, voelt je verantwoordelijk voor je werk en snapt dat niet iedere werkdag stipt aan het einde van je dienst eindigt.

We bieden je een uitdagende baan aan met een prima salaris (we belonen conform de CAO Betonwaren). De leuke sfeer en gezelligheid binnen ons bedrijf krijg je er sowieso bij; ons team van medewerkers is hecht, betrokken en staat altijd klaar om elkaar te helpen. Ook dat maakt werken bij Bestcon gewoon hartstikke leuk!

Zin om aan de slag te gaan en het verschil te maken? Mail je sollicitatie dan naar onze Operationeel Manager Pim de Voort: p.devoort@bestcon.nl Pim staat je ook graag te woord als je vragen hebt: 0499 366 366 of 06 15 54 69 98.
We zijn benieuwd naar je reactie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren:

    Bekijk ook:

    Betontechnoloog
    Back To Top