ontwerp, advies en engineering

Samen met haar vaste partners verzorgt Bestcon het complete voortraject van uw prefab project. Van categorie 1 tot en met categorie 6 staan onze engineers tot uw dienst met advies en know-how. Informeer naar de mogelijkheden!

produktie

In Best beschikt Bestcon over een ruime en goed geoutilleerde produktieruimte voor de produktie van de meest uiteenlopende prefab betonprodukten. Van losse elementen tot complete breedplaatvloeren, van balken tot complete ruwbouwskeletten.

transport

Bestcon heeft een eigen transportmanager die er samen met onze vaste transporteurs voor zorgt dat uw elementen op de juiste manier en tijd aankomen op uw bouwplaats.

Bestcon regelt alle transportvergunningen zelf. Routes worden gecheckt en indien nodig worden speciale transporten ingezet. Bestcon B.V. regelt het zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen activiteiten

montage

Buiten de levering van prefab elementen kunt u bij Bestcon ook terecht voor de montage van complete ruwbouw skeletten. Het skelet bestaat uit door Bestcon geproduceerde componenten aangevuld met bijvoorbeeld kanaalplaatvloeren, trappen en bordessen.

Ook een prefab montage gecombineerd met een gedeeltelijk "natte" bouw is voor Bestcon geen probleem. Druklagen, breedplaatvloeren en holle wanden worden in één stroom meegenomen.

Bestcon werkt voor de montage samen met gerenommeerde nationale en internationale montage bedrijven. Afhankelijk van uw project zorgen wij voor de optimale montageoplossing.

 

 

© BESTCON 2017

Webdesign: www.claassen.nl

 

 

Disclaimer

Bestcon B.V.

 

Postbus 189 - 5680 AD Best

 

Kanaaldijk 19 - 5683 CR Best

 

T +31 (0) 499 366 366

 

info@bestcon.nl

 

 

 

NL58 RABO 01 71 23 89 31

 

BIC: RABONL2U

 

HR: 17042107

 

BTW NR. NL 00.47.53.835.B.01