werken bij bestcon

MONTAGELEIDER

Als montageleider vervul je een centrale rol voor onze montagediensten. Je borgt en bewaakt de veiligheid, kwaliteit, gezondheids- en milieuaspecten van de montagewerkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen (zoals montagebedrijven) en onze opdrachtgever. Maar ook de interne organisatie betrek je, daar waar nodig en op tijd, bij het montageproces.

Je zorgt voor een perfecte logistieke planning op de bouwplaats. Dat je hierbij meerdere projecten tegelijk onder je hoede hebt, maakt het werk voor jou alleen maar leuker. Op de bouwplaats voel je je als een vis in het water; je overziet het proces en hebt alles in beeld. Terwijl je de werkzaamheden afstemt met de montagebedrijven, sta je in nauwe verbinding met de logistiek planner en de projectleider. Voor het opstellen van een montageplan draai jij je hand niet om. Kwaliteitsbewust als je bent ben je altijd alert op het vaststellen en corrigeren van afwijkingen en signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Jouw werk zit er pas op als je het opleverdocument in handen hebt en de klant tevreden is. Dan ben jij dat ook!

Wij denken dat je hiervoor (minimaal) over de volgende kennis en ervaring moet beschikken:

• Je bent in het bezit van een MTS-diploma (of vergelijkbaar);

• Je beschikt over een goed ontwikkeld technisch inzicht;

• Je hebt minstens vijf jaar werkervaring; wanneer dat (deels) in de wereld van prefab beton is, worden we daar heel blij van;

• Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig;

• Je kunt goed samenwerken op verschillende niveaus;

• Je werkt gestructureerd en denkt in oplossingen;

• Je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs.

Je leest het: je wordt niet zomaar Montageleider bij Bestcon. Maar wanneer de match er is, bieden we je een super uitdagende baan vol vrijheid én met een prima salaris!  Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn overigens bijna net zo fijn als de baan zelf. Wij denken dat een leaseauto, een laptop en een mobiele telefoon je kunnen helpen om je werk nog beter te kunnen uitvoeren. En ook al zul je niet heel vaak op ons kantoor aanwezig zijn; ons team van medewerkers is hecht, gezellig en staat altijd klaar om elkaar te helpen! Ook dat maakt werken bij Bestcon gewoon hartstikke leuk!

Zie jij jezelf als middelpunt van onze montagediensten? Mail je sollicitatie dan naar onze Manager Projectenbureau Jeroen van Helvoirt: j.vanhelvoirt@bestcon.nl

Jeroen staat je ook graag te woord als je vragen hebt: 0499 366 366. We zijn benieuwd naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

© BESTCON 2017

Webdesign: www.claassen.nl

 

 

Disclaimer

Bestcon B.V.

 

Postbus 189 - 5680 AD Best

 

Kanaaldijk 19 - 5683 CR Best

 

T +31 (0) 499 366 366

 

info@bestcon.nl

 

 

 

NL58 RABO 01 71 23 89 31

 

BIC: RABONL2U

 

HR: 17042107

 

BTW NR. NL 00.47.53.835.B.01