Casco's

Bestcon B.V.  levert betonbouwsystemen voor uiteenlopende toepassingen; kantoren, woonzorgcomplexen, scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting en appartementencomplexen.

Onze casco’s kunnen desgewenst wind- en waterdicht worden opgeleverd. Bestcon biedt namelijk haar opdrachtgevers de mogelijkheid om kozijnen in de elementen te monteren op het tasveld bij de fabriek.

Bestcon heeft zijn eigen casco voor hoogbouw ontwikkeld, het Bestcon 60 casco. Eén van de voordelen van dit bouwsysteem is dat de vloer op de wanden rust. Hierdoor zijn er geen nokken aan de wanden nodig. Dit biedt een een grotere ontwerpvrijheid. Tevens is het belangrijk te weten dat de vloeren in het Bestcon 60 systeem onderstempelingsvrij worden gemonteerd.

Naast het Bestcon 60 casco biedt Bestcon ook alle overige casco’s aan i.c.m. kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren en overige vloeren. Stalen elementen, die onderdeel uitmaken van het prefab casco, kunnen door Bestcon samen met het casco als één geheel worden ge-engineerd. Ook de coördinatie van de bouw wordt op deze wijze integraal aangepakt.

Losse levering

Buiten de complete werken kunt u natuurlijk ook bij Bestcon B.V. terecht voor losse leveringen van prefab elementen. Kolommen, balken, diverse vloersystemen, wanden, balkbodems en overige prefab onderdelen worden voor u gefabriceerd in Best en op locatie afgeleverd.

Specials

Met de juiste tools en op de juiste manier voorbereid is dit zeker waar. Bestcon heeft in de loop der jaren bewezen dat zij de kunst van het vertalen van een traditioneel ontwerp naar een vooruitstrevend prefabontwerp volledig beheerst.

Complexe vormen worden tot in detail bestudeerd én geanalyseerd door onze vaste engineers en ontwerpers. Voor speciale projecten gelden speciale regels. Bestcon heeft de kennis, gereedschappen én de wil om projecten zonder standaarden in uitvoering te nemen, zoals bijvoorbeeld bruggen en opritspiralen. Geen enkel project waar Bestcon haar kennis en kunde in kwijt kan wordt nagelaten om te bestuderen.

 

 

casco's

losse levering

Specials

© BESTCON 2017

Webdesign: www.claassen.nl

 

 

Disclaimer

Bestcon B.V.

 

Postbus 189 - 5680 AD Best

 

Kanaaldijk 19 - 5683 CR Best

 

T +31 (0) 499 366 366

 

info@bestcon.nl

 

 

 

NL58 RABO 01 71 23 89 31

 

BIC: RABONL2U

 

HR: 17042107

 

BTW NR. NL 00.47.53.835.B.01